Ügyfélkártya

Kedves ügyfeleink, az ügyfélkártya felületet idekattintva érhetik el.

Állandó Megrendelőink számára – igényeik szerint – biztosítjuk az átutalásos fizetés lehetőségét. Ennek eszköze az un. “csekkes”, illetve az “ügyfélkártyás” elszámolási módszer, mely segít az utazás adatainak rögzítésében, biztosítva a havi fuvarösszesítés alapját. Az un. “csekkes” elszámolás papíralapon történik, ezért ennek alkalmazása egyre inkább a háttérbe szorul, viszont az “ügyfélkártya” rendszer egy olyan bankkártya jellegű, korlátlan alkalommal használható memóriakártyát alkalmaz, mely segítséget nyújt a Partnerek online azonosításában az átutalásos fizetés biztosításának érdekében. Minden kártya PIN kóddal védett, így az illetéktelen felhasználás kizárt. A kártyával történő fizetéskor a címkiadáshoz használt software azonosítót küld a pénzügyi központ részére, amely az utazás adataival együtt a számlázási időszak végén elkészíti az engedélyezett elszámolást. Az összesítés és a számlázás teljesen automatizált háttérrel készül, megszűnnek a kézi kiállítású taxiszámlák.

Az “ügyfélkártya” rendszer további előnye, hogy biztosítunk egy felületet a honlapunkon Megrendelőink számára a számlázandó tételek folyamatos figyelemmel kísérésére. Itt van lehetőség a kártyákhoz rendelt PIN kód megváltoztatására is.

Amennyiben ez az elszámolási módszer felkeltette érdeklődését, akár személyes prezentáció keretében is megismertetjük Önt a kártya kezelésével kapcsolatban. Állunk rendelkezésére elérhetőségünk valamelyikén.


slide5