Nam eu mi eget velit vulputate tempor gravida quis massa. In malesuada condimentum
ultrices. Sed et mauris a purus fermentum elementum. Sed tristique semper enim, et gravida
orci iaculis et. Nulla facilisi.

153 Montana str,
New York, 90844-053

0(800) 809-3-614

Social:

  COVID INFORMÁCIÓ

  Tisztelt Ügyfelünk! A koronavírus járvány miatt kialakult nehéz helyzet kezelésének érdekében néhány azonnali intézkedést léptettünk életbe, melynek értelmében az összes MB ELIT járművet felszereltük az alábbi eszközökkel :

  Alkoholos kézfertőtlenítő gél
  Antibakteriális légfrissítő
  Antibakteriális fertőtlenítő kendő

  Az egységes belső rendelkezés értelmében minden utazást követően a sofőr elvégzi a szükséges fertőtlenítő tisztítást, menet közben a légfertőtlenítést, illetve az utazás megkezdése előtt megkérjük a vendégeket, hogy használják a kézfertőtlenítő gélt.
  Igyekszünk a lehető legnagyobb gondossággal vigyázni Ügyfeleink és Kollégáink egészségére, ezért kérjük kedves Partnereink, Utasaink közreműködését, segítségét is ez ügyben.
  Kérjük, hogy a vendégeket tájékoztassák arról, hogy az MB ELIT autóiban biztonságosan utazhatnak, mert csak olyan vendéget szállítanak a járművek, aki közreműködő a biztonsági intézkedések betartásával kapcsolatban.
  Sofőrjeink fegyelmezetten, a megfelelő információk birtokában végzik munkájukat, közös érdekünk, hogy mielőbb rendeződjön a helyzet és visszatérjen az élet a megszokott normál kerékvágásba.

  Az MB ELIT felelős szolgáltatóként továbbra is mindent megtesz a Megrendelői és Munkatársai egészségének megőrzése érdekében!

  Bármilyen kérés, kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre !