24/7 Hívását éjjel-nappal fogadjuk!

MB Elit ELEGANCE Service Kft.
Telefonszám: + 36 1 2 32 32 32
E-mail cím: info@mbelittaxi.hu
Székhely: 1031 Bp., Apát utca 14.
Adószám: 28952934-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-377091

Véleménye fontos a számunkra!

  COVID INFORMÁCIÓ

  Tisztelt Ügyfelünk! A koronavírus járvány miatt kialakult nehéz helyzet kezelésének érdekében néhány azonnali intézkedést léptettünk életbe, melynek értelmében az összes MB ELIT járművet felszereltük az alábbi eszközökkel :

  Alkoholos kézfertőtlenítő gél
  Antibakteriális légfrissítő
  Antibakteriális fertőtlenítő kendő

  Az egységes belső rendelkezés értelmében minden utazást követően a sofőr elvégzi a szükséges fertőtlenítő tisztítást, menet közben a légfertőtlenítést, illetve az utazás megkezdése előtt megkérjük a vendégeket, hogy használják a kézfertőtlenítő gélt.
  Igyekszünk a lehető legnagyobb gondossággal vigyázni Ügyfeleink és Kollégáink egészségére, ezért kérjük kedves Partnereink, Utasaink közreműködését, segítségét is ez ügyben.
  Kérjük, hogy a vendégeket tájékoztassák arról, hogy az MB ELIT autóiban biztonságosan utazhatnak, mert csak olyan vendéget szállítanak a járművek, aki közreműködő a biztonsági intézkedések betartásával kapcsolatban.
  Sofőrjeink fegyelmezetten, a megfelelő információk birtokában végzik munkájukat, közös érdekünk, hogy mielőbb rendeződjön a helyzet és visszatérjen az élet a megszokott normál kerékvágásba.

  Az MB ELIT felelős szolgáltatóként továbbra is mindent megtesz a Megrendelői és Munkatársai egészségének megőrzése érdekében!

  Bármilyen kérés, kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre !