Történetünk

Társaságunk 2004 áprilisában jelent meg a taxi jellegű személyszállítás piacán azzal a céllal, hogy prémium szolgáltatást nyújtson Ügyfelei számára. A 2013. szeptember 1-én életbe lépett „taxirendelet” a taxi-személyszállításban résztvevő gépjárművek számára a sárga szín alkalmazását írta elő, így veszélybe került az MB Elit Taxi egyik fő erőssége: az elegáns megjelenés. Ezért létrehoztuk a „személygépkocsi-személyszállító” ágazatunkat, mely a jelenlegi szabályok betartása mellett ad lehetőséget tevékenységünk folytatására.

Bővebb információkért látogassa meg a Szolgáltatásaink menüpontot!

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS ELEGANCIA

Hívjon minket most,
és tapasztalja meg
a különbséget!

Megrendelőink elégedettségére nagy hangsúlyt fektetünk. Szigorú, folyamatos ellenőrzéssel biztosítjuk szolgáltatásunk magas színvonalát. Az esetlegesen felmerülő panaszokat minden alkalommal azonnal kivizsgáljuk, és annak eredményéről tájékoztatjuk Megrendelőinket az ügy megnyugtató lezárásának érdekében. Ha Önnek fontos, hogy elegánsan, kényelmesen utazzon, a megbízhatóság és pontosság mellett udvarias kiszolgálásban is részesüljön, akkor az Ön partnere az MB Elit!

Miért válassza a MB Elit-et?

Gépjármű flottánk több, mint 200 gépkocsiból áll.

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a prémium utasszállítás területén

Igény szerint személyre szabott szolgáltatásokat is nyújtunk.

A teljes flotta bankkártya-olvasóval felszerelt, minden Magyarországon használatos kártya, illetve az MB ELIT TAXI ügyfélkártyájának elfogadására alkalmas.

Felkészült munkatársaink kimagasló városismerettel, viselkedési kultúrával rendelkeznek

Nálunk a luxus alapkövetelmény: szolgáltatásunk minden esetben VIP-kiszolgálást biztosít (szigorú dresszkód alapján öltözött sofőr, angol, illetve német nyelvismerettel).

Angolul is kiválóan beszélő diszpécsereink éjjel-nappal rendelkezésére állnak.

Az MB ELIT TAXI szigorú VIR rendszer szerint működik, és rendelkezik ISO 9001-2008 tanúsítvánnyal.


COVID INFORMÁCIÓ

Tisztelt Ügyfelünk! A koronavírus járvány miatt kialakult nehéz helyzet kezelésének érdekében néhány azonnali intézkedést léptettünk életbe, melynek értelmében az összes MB ELIT járművet felszereltük az alábbi eszközökkel :

Alkoholos kézfertőtlenítő gél
Antibakteriális légfrissítő
Antibakteriális fertőtlenítő kendő

Az egységes belső rendelkezés értelmében minden utazást követően a sofőr elvégzi a szükséges fertőtlenítő tisztítást, menet közben a légfertőtlenítést, illetve az utazás megkezdése előtt megkérjük a vendégeket, hogy használják a kézfertőtlenítő gélt.
Igyekszünk a lehető legnagyobb gondossággal vigyázni Ügyfeleink és Kollégáink egészségére, ezért kérjük kedves Partnereink, Utasaink közreműködését, segítségét is ez ügyben.
Kérjük, hogy a vendégeket tájékoztassák arról, hogy az MB ELIT autóiban biztonságosan utazhatnak, mert csak olyan vendéget szállítanak a járművek, aki közreműködő a biztonsági intézkedések betartásával kapcsolatban.
Sofőrjeink fegyelmezetten, a megfelelő információk birtokában végzik munkájukat, közös érdekünk, hogy mielőbb rendeződjön a helyzet és visszatérjen az élet a megszokott normál kerékvágásba.

Az MB ELIT felelős szolgáltatóként továbbra is mindent megtesz a Megrendelői és Munkatársai egészségének megőrzése érdekében!

Bármilyen kérés, kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre !